Reebok CrossFit shop-in-shop
Reebok CrossFit shop-in-shop i miljösmart GLS

Reebok CrossFit shop-in-shop

Har du hört talas om CrossFit? Detta är en relativt ny träningsform som bygger på kroppens naturliga rörelser (springa, hoppa, lyfta, kasta osv) och som nu har blivit en av de hetaste trenderna inom träning. Konceptet ägs av CrossFit Inc. som utbildar och auktoriserar träningscenter runt om i världen och med Reebok som officiell partner bland annat anordnar CrossFit Games, vilket kan jämföras med VM i CrossFit.

Träningsformen ställer höga krav på de skor och kläder som används eftersom flexibilitet måste kombineras med skydd av utsatta områden. Reebok är marknadsledande inom detta område och erbjuder premiumprodukter – vilket förstås också måste speglas av försäljningsytorna som ska andas premiumkänsla samtidigt som de sticker ut ur mängden. Inför lanseringen i Stadiums butiker har vi därför tillsammans med Reebok tagit fram en riktigt läcker shop-in-shop-lösning i GLS.

Lösningen är baserad på våra unika spårpanelspelare som länkas samman för att skapa en enhetlig försäljningsyta, vilket accentueras av en tryckt golvmatta samt GLS-podier för skyltdockor. Alla delar levererades planförpackade för att sedan snabbt monteras på plats ute i butikerna.

Om du vill uppleva CrossFit i verkligheten så dyker ett ypperligt tillfälle upp 19-20 oktober då Nordic Showdown hålls i Sätrahallen, Stockholm. Inträdet är gratis och mer information hittar du här. Blir du sugen finns förstås Reeboks CrossFit-sortiment att handla på plats!